«

»

okt 05

Nog één nachtje slapen – Jacques Vriens & Dagmar Stam

Nog één nachtje slapen Book Cover Nog één nachtje slapen

van Holkema & Warendorf

Het verhaal:

Het hele jaar door zijn er feesten waar Wouter en zijn zusje Mieke naar uitkijken. In Nog één nachtje slapen … feest! vieren ze de meest bijzondere feesten van het jaar. Deze feestelijke bundel staat boordevol heerlijke voorleesverhalen over Dierendag, Kerstmis, Sinterklaas, Oudjaar, Moederdag, Pasen en nog veel meer.

Juf Sanne zegt:

Een heerlijk boek om het hele jaar uit voor te lezen. Werkelijk onmisbaar in een kleutergroep.

Share Button

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2014/10/nog-een-nachtje-slapen-jacques-vriens-dagmar-stam/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>