okt 05 2014

Max en de Maximonster luisterboek – Maurice Sendak

Max en de Maximonster luisterboek Book Cover Max en de Maximonster luisterboek

Luisterboek
Rubinstein

Het verhaal:

De avond dat Max zonder eten naar bed wordt gestuurd, groeit er een bos in zijn kamer. De zee komt aanrollen en Max gaat op weg naar het eiland waar de Maximonsters wonen. Hij is niet bang, hij temt de Maximonsters door diep in hun gele ogen te kijken. De Maximonsters maken hem koning en er wordt een wild feest gevierd. Maar toch voelt Max zich eenzaam…

Juf Sanne zegt:

Max en de Maximonsters. Wereldberoemd. Er is zelfs een film gemaakt n.a.v. dit klassieke prentenboek van Maurice Sendak. Het luisterboek wordt zeer plezierig voorgelezen door Lies Visschedijk en wordt ondersteund door stemmige muziek die zorgt voor een spannende en mystieke sfeer. Kinderen zullen ademloos luisteren naar  de avonturen van Max. Daarnaast bevat dit luisterboek nóg vijf verhalen van Sendak. Een rustig luisterboek van 48 minuten voor kinderen vanaf drie jaar.

Deel dit bericht:

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2014/10/max-en-de-maximonster-luisterboek-maurice-sendak/

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd.