okt 05 2014

Job en de duif redden Kip – Evelien De Vlieger & Noëlle Smit

Job en de duif redden Kip Book Cover Job en de duif redden Kip

Lannoo

Het verhaal:

Een grappig vervolg op het bekroonde Job en de duif. Een boek voor eerste lezers van Evelien De Vlieger met kleurrijke illustraties van Noelle Smit. De moeder van Job heeft zin in een vers ei en ze koopt een kip. Maar de kip legt geen ei. Jobs moeder geeft de kip nog een week de tijd, maar dan moet ze in de pan. Dat laten Job en de duif niet gebeuren.

Juf Sanne zegt:

Job en de duif redden Kip is zeer geschikt voor lezers die volgend jaar naar groep 4 gaan. Elke bladzijde bevat één of meerdere illustraties van Noëlle Smit. Weer een boek met een langere verhaallijn met spanning en humor. De zinnen zijn al iets langer en bevatten langere woorden.

Deel dit bericht:

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2014/10/job-en-de-duif-redden-kip-evelien-de-vlieger-noelle-smit/

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd.