«

»

jan 16

Hoera! Klankklas 2 is er!

Vandaag hebben Juf Marije en ik iets te vieren. In november was daar al onze eerste app; Klankklas. Een bundeling van negen digibordlessen waarmee je met klanken kunt oefenen op de iPad zowel thuis als op school. Vanaf vandaag kun je Klankklas 2 in de Appstore vinden, een app met vijf nieuwe klanken. Het voorblad van zowel Klankklas 1 als Klankklas 2 is geïllustreerd door kinderboekenauteur Ruth Wielockx en Marije en ik zijn er bijzonder trots op!

app1_icoon app2_icoon

Share Button

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2014/01/hoera-klankklas-2-is-er/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>