«

»

dec 04

Hoera! Het is bijna Kerstmis!

Ik ben dol op Kerstmis in de klas. Het is zo’n gezellige tijd waarin we prachtige liedjes zingen, lekker knutselen en onze kerstwensen uitspreken voor elkaar. En natuurlijk zorgen we ook tijdens deze periode voor genoeg suggesties en downloads voor jou. Zo hebben juf Marije en ik een prachtige nieuwe digibordles Kerst gemaakt met maar liefst zes spellen in deze les. Daarnaast heb ik telkaarten met waxinelichtjes gemaakt en er diverse spelsuggesties bij bedacht. Veel plezier!

Kerstjufsanne01

Share Button

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2013/12/hoera-het-is-bijna-kerstmis/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>