«

»

nov 18

Sinterklaas 2013

Sinterklaas is weer in het land! In deze drukke periode kun je als juf of meester vast wel wat hulp en inspiratie gebruiken in de klas. Kijk hiervoor eens op onze Sinterklaas pagina’s. Naast (nieuwe) werkbladen, woordkaarten, knutselideeën en kringactiviteiten heb ik ook een nieuw origineel liedje over Piet geplaatst, evenals een uitgebreide digibordles. In deze digibordles zitten wel 8 oefeningen die de kinderen zelfstandig of gezamenlijk kunnen doen. Ook kun je de plaatjes uit de digibordles als losse pdf’s downloaden, zodat er nog veel meer spelmogelijkheden in de klas mogelijk zijn. Veel plezier de komende periode!

chocolettersscreenshot00               begrippensc01

Share Button

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2013/11/sinterklaas-2013/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>