nov 02 2013

Opstaan en kleertjes aan, Spiekpietje – Thaïs VanderHeyden

Opstaan en kleertjes aan, Spiekpietje Book Cover Opstaan en kleertjes aan, Spiekpietje

Clavis

De inhoud:

Kukeleku-u! De haan kraait. Wakker worden, Spiekpietje! Sinterklaas is bijna jarig. Het wordt weer een drukke dag vandaag. Hé, maar waar zijn de kleertjes van Spiekpietje gebleven? Help jij zijn kleertjes mee zoeken in het kasteel van Sinterklaas? Een kleurrijk en vrolijk Spiekpietjes-zoekboek, voor jonge speurneusjes vanaf 2 jaar.

Juf Sanne zegt:

Dit Spiekpietjesboek is een voor peuters een leuke introductie met de Spiekpietjes. De kinderen zoeken in het boek naar de kleren van een Spiekpietje. Een vierkant, kartonnen boek met harde bladzijdes en vrolijke kleurige pagina’s.

Deel dit bericht:

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2013/11/opstaan-en-kleertjes-aan-spiekpietje-thais-vanderheyden/

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd.