nov 02 2013

Machines op de werf – Agnès Vandewiele & Stéphane Heidhardt

Machines op de werf Book Cover Machines op de werf

Clavis

De inhoud:

In dit grote kijkboek vind je een heleboel grote en sterke machines op de bouwwerf, die ook indrukwekkende dingen kunnen vervoeren of optillen. Dit grote boek met gedetailleerde illustraties biedt uren kijkplezier. Ideaal voor nieuwsgierige jongens vanaf 3 jaar.

Juf Sanne zegt:

Lekker groot en stevig boek vol met indrukwekkende machines waarvan je soms het bestaan niet eens wist. Op een dubbele pagina staan diverse machines afgebeeld met een korte alinea tekst met informatie over de functie van de machine. Op de volgende bladzijde staat in machine in actie met meer informatie over de machine en zijn onderdelen. Mooi boek, zeer bruikbaar bij thema bouwen.

Deel dit bericht:

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2013/11/machines-op-de-werf-agnes-vandewiele-stephane-heidhardt/

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd.