«

»

nov 16

Klankklas

Juf Marije en ik maken al een tijdje met veel plezier digibord klanklessen die je in de klas kunt gebruiken. Sinds kort hebben we ook een app in de App Store: Klankklas. En daar zijn we bijzonder trots op. Met deze app bieden we de klanken aan die tijdens het aanvankelijk lezen als eerste aan bod komen: m, r, v, i, s, aa, p en e.
Neem een kijkje en laat ons vooral weten hoe de app bevalt.

klankklas01icoon klankklas

Share Button

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2013/11/klankklas/

1 reactie

1 ping

  1. Ingrid

    Komt hij ook in android versie?!

  1. Klankklas. | (juf) Gabien Lambert

    […] nieuwe App,  gemaakt door Juf Sanne en Juf Marije. Duidelijk twee onderwijsmensen die dicht bij de praktijk staan. Met deze app bieden […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>