nov 02 2013

Allemaal wilde dieren – Mack

Allemaal wilde dieren Book Cover Allemaal wilde dieren

Clavis

De inhoud:

Waggelende pinguïns, knuffelende dolfijnen, sluipende tijgers … In het wild wonen er heel veel gekke, schattige en gevaarlijke dieren. Elk dier heeft zijn eigen verhaal. Weet jij bijvoorbeeld welke vogel de halve wereld over vliegt voor een lekkere maaltijd? Of hoe een olifant zijn slurf leert gebruiken? In dit dikke dierenboek kom je het allemaal te weten! Een informatief boek boordevol grapjes en weetjes, waarin wilde dieren worden getoond in prachtige foto’s en aandoenlijke tekeningen.

Juf Sanne zegt:

Mack maakt in zijn boeken gebruik van prachtige foto’s afgewisseld met grappige tekeningen. Zijn boeken zijn informatief en gaan voornamelijk over dieren. Allemaal wilde dieren is een dik boek vol met informatie over, je raadt het al, dieren. Wederom met prachtige foto’s en rechtsonder steeds een grappige vraag of zoekopdracht. Alle favoriete dieren van kinderen staan er in. Het is een prachtig exemplaar en wederom bruikbaar tijdens thema dieren of dierentuin. De tekst is zeer begrijpelijk voor kleuters of oudere kinderen en goed uitgebalanceerd. Mooie uitgave en echt de moeite waard.

Deel dit bericht:

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2013/11/allemaal-wilde-dieren-mack/

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd.