«

»

okt 27

Zoek boek – Bob Staake

Zoek boek Book Cover Zoek boek

Lemniscaat

Geweldig dit zoekboek! Mijn kinderen zijn er dol op! Er valt elke keer weer iets nieuws te ontdekken, op elke bladzijde, zoek de kegels, de pizzapunten en de boeken. En zo makkelijk is dit nog niet hoor! Des te leuker als je kinderen verrukt roepen; Ja juf! Ik heb weer een pizzapunt gevonden. De tekst is op rijm, heeft diverse kijkgaatjes en een heuse zoeklijst. Ik ben dol op dit boek!

Share Button

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2013/10/zoek-boek-bob-staake/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>