okt 27 2013

Willewete Prinsessen – Suzan Boshouwers & Marjolein Hund

Willewete Prinsessen Book Cover Willewete Prinsessen
Willewete

Clavis

Een informatief boek over prinses Roos. Zij neemt je mee en geeft een kijkje in het leven van een prinses. Zo vertelt Roos hoe wat zij allemaal moet leren, hoe ze zich moet kleden en hoe ze zich moet gedragen. In het midden van de pagina zie je de voorkant van het kasteel, deze kan je openklappen zodat je een kijkje in het kasteel kan nemen. Door middel van cijfers worden er personen of voorwerpen aangeduid die in een opsomminglijst opgelezen kunnen worden. Ook in dit wille wete boek staan diverse versjes, een quiz en een recept voor prinsessentaartjes. Prachtige tekeningen, er staat wel veel tekst in het boek. Superleuk boek voor meisjes (en jongens).

Deel dit bericht:

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2013/10/willewete-prinsessen-suzan-boshouwers-marjolein-hund/

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd.