okt 27 2013

Willewete Op reis met de auto – Pierre Winters & Tineke Meirink

Willewete Op reis met de auto Book Cover Willewete Op reis met de auto
Willewete

Clavis

Op reis met de auto is bij uitstek geschikt tijdens een zomer- of verkeersthema in de kleuterklas. Het verhaal gaat over Sam die met zijn familie op reis gaat. Tijdens de reis van Sam worden er verschillende zaken besproken. De opkomst van de auto, de verschillende soorten auto’s, verschillende soorten wegen, navigeren, de verkeersregels en de verschillende hulpdiensten. Natuurlijk weer vol met extra’s zoals versjes, spelsuggesties, een miniquiz en een stripverhaal.

Deel dit bericht:

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2013/10/willewete-op-reis-met-de-auto-pierre-winters-tineke-meirink/

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd.