«

»

okt 23

Wie heeft de Mona Lisa gestolen? – Geronimo Stilton

Wie heeft de Mona Lisa gestolen? Book Cover Wie heeft de Mona Lisa gestolen?

De Wakkere Muis

Het boek:

De Piratenkatten hebben een oeroud manuscript in poten gekregen, geschreven in een mysterieus pootschrift. Alleen een genie kan  het ontcijferen, een genie zoals… Leonardo da Vinci! De Piratenkatten besluiten terug te reizen in de tijd om hem te ontvoeren.  Zal het Geronimo lukken om een stokje te steken voor hun katzinnig afschuwelijke plan?

Share Button

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2013/10/wie-heeft-de-mona-lisa-gestolen-geronimo-stilton/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>