«

»

okt 27

Wat doet Kobe in die doos? – Axel Janssens

Wat doet Kobe in die doos? Book Cover Wat doet Kobe in die doos?

Clavis

Leopold komt met een nieuwe fiets op school. Maar Kobe heeft daar geen oog voor, hij speelt met een doos! Hij verzint van alles en zijn vriendjes vinden het fantastisch. Uiteindelijk komt Leopold ook met de doos spelen en is het feest compleet. Bijzonder boek door het gebruik van kleipoppetjes. Tekst is in verschillende lettertype wat het soms lastig maakt om te lezen. Leuk boek over het gebruiken van je fantasie. Zeer geschikt om lekker mee en over te filosoferen met je groep.

Te koop bij Bol.com voor EUR 14,95

Share Button

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2013/10/wat-doet-kobe-in-die-doos-axel-janssens/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>