okt 27 2013

Vlinder vlinder – Petr Horácek

Vlinder vlinder Book Cover Vlinder vlinder

De vier windstreken

Prachtig boek over Lisa die een vlinder in de tuin zoekt. Tijdens haar zoektocht komt ze veel andere insecten tegen en uiteindelijk vindt Lisa ook haar vlinder. De uitsparingen in het boek zorgen telkens weer voor een verrassing op de volgende bladzijde. De tekst is simpel wat het boek geschikt maar voor kinderen vanaf 3 jaar. Op de laatste bladzijde wordt het kind verrast met een prachtige pop-up vlinder. Op de voorlaatste plaat kun je een zoektocht naar alle eerder gevonden dieren op touw zetten. Leuk boek, ideaal voor het thema insecten en vlinders.

Deel dit bericht:

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2013/10/vlinder-vlinder-petr-horacek/

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd.