«

»

okt 27

Vlinder vlinder – Petr Horácek

Vlinder vlinder Book Cover Vlinder vlinder

De vier windstreken

Prachtig boek over Lisa die een vlinder in de tuin zoekt. Tijdens haar zoektocht komt ze veel andere insecten tegen en uiteindelijk vindt Lisa ook haar vlinder. De uitsparingen in het boek zorgen telkens weer voor een verrassing op de volgende bladzijde. De tekst is simpel wat het boek geschikt maar voor kinderen vanaf 3 jaar. Op de laatste bladzijde wordt het kind verrast met een prachtige pop-up vlinder. Op de voorlaatste plaat kun je een zoektocht naar alle eerder gevonden dieren op touw zetten. Leuk boek, ideaal voor het thema insecten en vlinders.

Te koop bij Bol.com voor EUR 14,95

Share Button

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2013/10/vlinder-vlinder-petr-horacek/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>