«

»

okt 27

Van suikerbomen tot sneeuwhelden – Mack

Van suikerbomen tot sneeuwhelden Book Cover Van suikerbomen tot sneeuwhelden

Clavis

Dit sfeervolle informatieve boek over de winter wordt afgewisseld met prachtige foto’s en tekeningen. Elke bladzijde gaat over een ander onderwerp wat zich tijdens de winter kan afspelen. Ook staat er op elke bladzijde een klein opdrachtje wat je samen met de kinderen kan uitvoeren. In deze serie bestaan er ook nog boeken die de lente, zomer en herfst behandelen. Ik ben als juf blij dat deze serie op de markt is gekomen. Ik miste altijd al een informatief boek dat ingaat op de kenmerken van de diverse seizoenen. De tekst is soms wat simpel maar als juf kun je daar natuurlijk je eigen draai aan geven. Daar weten wij wel raad mee, niet waar?

Te koop bij bol.com voor EUR 10,95

Share Button

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2013/10/van-suikerbomen-tot-sneeuwhelden-mack/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>