«

»

okt 27

Van speurneuzen tot herrieschoppers – Mack

Van speurneuzen tot herrieschoppers Book Cover Van speurneuzen tot herrieschoppers

Clavis

Dit boek is er 1 uit een reeks en is geschikt voor peuters en kleuters. Het is een informatief boek met foto’s en tekeningen. Er zitten steeds leuke weetjes en vragen in verwerkt wat het boek nog leuker maakt. Dit boek gaat voornamelijk over de dieren op de boerderij en de functie en eigenschappen van deze dieren. Leuk voor op de peuterspeelzaal maar zeker ook geschikt voor een kleutergroep.

Te koop bij Bol.com voor EUR 10,95

Share Button

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2013/10/van-speurneuzen-tot-herrieschoppers-mack/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>