okt 23 2013

Superoma en de redding van Blauwbil – Esther Miskotte

Superoma en de redding van Blauwbil Book Cover Superoma en de redding van Blauwbil

Clavis

Het boek:

Mevrouw Nopjes komt oppassen op Josje. Dat vindt Josje heerlijk. Ze noemt mevrouw Nopjes ‘Superoma’ omdat ze altijd wel iets leuks verzint. Vandaag heeft Superoma klei meegebracht. Josje maakt een poes met de klei, een gele poes met een blauwe bil. Dan komt Blauwbil tot leven … Als Josje gaat slapen, ligt Blauwbil aan het voeteneind van het bed. ‘s Ochtends is hij weg. Is dit nu allemaal echt gebeurd? Een fantasievol prentenboek met veel oog voor details.

Juf Sanne zegt:

Mooi boek over de fantasie van een meisje en een oppasoma die daar heerlijk in meegaat. Wat is nou echt en wat niet? Daar kom je eigenlijk niet uit. Lief, ontroerend verhaal met zeer grappige elementen erin. Een oma op een ‘waveboard’ blijft een grappig gezicht.

Deel dit bericht:

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2013/10/superoma-en-de-redding-van-blauwbil-esther-miskotte/

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd.