«

»

okt 27

Superbeesje is al onderweg – Guido van Genechten

Superbeesje is al onderweg Book Cover Superbeesje is al onderweg

Clavis

Leuk boek voor de wat jongere kleuter of oudere peuter. Superbeesje redt dieren in nood. Niets is hem te veel , een slang in de knoop, een walvis op het droge, een olifant in de modder. Superbeesje redt ze allemaal. Op de laatste bladzijde zie je het superbeesje in zijn bed liggen. Zijn cape en masker hangen aan de waslijn. Leuk verzonnen, mooie tekeningen , weinig tekst.

Share Button

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2013/10/superbeesje-is-al-onderweg-guido-van-genechten/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>