«

»

okt 27

Super Albert – Thierry Robberecht & Philippe Goossens

Super Albert Book Cover Super Albert

Clavis

Het boek  gaat over Albert, een jongetje dat op een satelliet woont. Elke dag gaat hij op missie, en daar heeft hij het als superheld maar druk mee. Fantasiemonsters gevangen nemen, sterren poetsen, kinderen op aarde geruststellen en dan ook nog zorgen dat je op tijd op de ruimteschool komt! Super-Albert is een leuk boek, vol fantasie en grappige details in de prenten die overigens aandoenlijk overkomen. Zeer geschikt voor tijdens de kinderboekenweek omdat Super-Albert dan wel moedig is, maar zelf ook nog bang is af en toe. Zo moet zijn vader ook onder het bed kijken om te kijken of daar geen monsters zijn. Dit zal herkenbaar zijn voor veel kinderen.

Share Button

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2013/10/super-albert-thierry-robberecht-philippe-goossens/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>