«

»

okt 26

Rikki in de tuin van opa – Guido van Genechten

Rikki in de tuin van opa Book Cover Rikki in de tuin van opa

Clavis

Een nieuw boek in de Rikki serie. Deze is vooral leuk in lente- en zomerperiode. Rikki gaat op bezoek bij zijn opa die Rikki van alles leert over zijn groentetuin. Heel leuk voor in de kleutergroep, op één plaat zijn er al 7 verschillende kriebelbeestjes te ontdekken. En de bordjes met daarop de namen van de groente, daar kunnen we ook leuke activiteiten met verzinnen. Het proces van zaden wordt goed beschreven en achterin het boek nog wat handige extra informatie om de kinderen te vertellen. Er valt veel te zien op de platen, ze zijn warm en herkenbaar. Leuk boek voor de klas, bruikbaar voor de lente en zomer.

Te koop bij Bol.com voor EUR 14,95

Share Button

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2013/10/rikki-in-de-tuin-van-opa-guido-van-genechten/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>