«

»

okt 23

Piratenverhalen voor beginnende lezers – Julia Boehme & Eva Czerwenka

Piratenverhalen voor beginnende lezers Book Cover Piratenverhalen voor beginnende lezers

Deltas

Het boek:

Ahoi, woeste zeerovers! Kapitein Brandewijn bevaart met zijn mannen de zeven wereldzeeën en heeft daarbij maar één doel: alles veroveren wat hij kan! Lola wil de gevaarlijkste piraat van de hele oceaan worden. Daarom gaat ze naar de piratenschool, waar ze ook leert hoe ze gemene bekken moet trekken. En zeerover Piet maakt een geheimzinnige kaart. Maar of je daarmee een echte schat kunt vinden?

Juf Sanne zegt:

Een veel gehoorde klacht is “ik krijg mijn kind moeilijk aan het lezen”. Een goede tip kan zijn om eens te zoeken naar boeken die binnen de interesses van het kind passen. Stoere verhalen of juist verhalen voor meisjes? Uitgeverij Deltas heeft voor deze kinderen diverse titels in het fonds zitten. Leesfeest zijn verhalen voor beginnende lezen. De boeken zijn rijk geïllustreerd en elk boek heeft vier eenvoudige verhalen. Naast het voorbeeld van de piratenverhalen zijn er ook nog: voetbalverhalen, ponyverhalen, prinsessenverhalen, zeemeerminverhalen en dolfijnenverhalen.

Share Button

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2013/10/piratenverhalen-voor-beginnende-lezers-julia-boehme-eva-czerwenka/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>