«

»

okt 24

Nog zo’n zoekboek – Bob Staake

Nog zo’n zoekboek Book Cover Nog zo’n zoekboek

Lemniscaat

Televisie, iPad, Gameboy? Het is allemaal zo van gisteren … Nog zo’n zoekboek! doet je alles om je heen vergeten, en het duizelt je als je weer bovenkomt. Kinderen én hun ouders kunnen hun hart ophalen: na Zoek boek! verschijnt nu Nog zo’n zoekboek! Opnieuw staan Erik van Os en Elle van Lieshout garant voor de speelse vertaling.

Juf Sanne zegt:

“Kijk daar in die hoek! Nog zo’n zoekboek”. Zo begint het fantastische zoekboek van Bob Staake. Het eerste boek was al geweldig maar we kunnen met dit nieuwe zoekboek weer uren turen en op zoek gaan naar een blauwe geit, een haai en zes cadeautjes aan een trein, of zouden het er toch negen zijn. Mijn kinderen zijn dol op de zoekboeken en kunnen rustig een uur op de bank zitten zoeken naar alle plaatjes. Zet dit boek in jouw klassenbibliotheek en de kinderen zullen gefascineerd zijn. “Yes! Eindelijk het laatste groene boek gevonden!”

Share Button

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2013/10/nog-zon-zoekboek-bob-staake/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>