«

»

okt 13

Nieuwe telposters i.s.m. meester Tim

Meester Tim en ik hebben een tijdje geleden samen begrippenposters gemaakt. Deze samenwerking beviel goed en daarom komen we nu met een vervolg: de telposter. Er zijn 2 varianten en een werkbladversie. Neem een kijkje bij starterset Cijfermuur voor de posters en het werkblad en een aantal spelsuggesties. telposterscreenshot01

Share Button

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2013/10/nieuwe-telposters-i-s-m-meester-tim/

1 reactie

  1. Dineke Hulst

    Via welke weg kan ik de beide posters bestelllen.
    Ik vind ze super. Ook voor de ouders zijn ze heel geschikt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>