okt 28 2013

Met de herfstwind mee – Anne Möller

Met de herfstwind mee Book Cover Met de herfstwind mee

De vier windstreken

Altijd ben ik op zoek naar leuke boeken. Zodra de blaadjes van de boeken beginnen te vallen krijg ik jeuk en kan ik niet wachten tot we in de klas weer beginnen te werken rond dit heerlijk seizoen! Dit boek is werkelijk een aanrader voor de kleuterklas. Het zijn prachtige schattige tekeningen. Het boek neemt je mee in de herfst als 10 blaadjes van een boom afwaaien. De blaadjes worden gevolgd, wat gebeurt er allemaal met ze? Er volgt een korte vertelling en het eindigt met een nieuw begin. Op de laatste pagina staat nog een knutselsuggestie. Het boek probeert de kinderen ook wat te leren en dat vinden wij juffen en meesters altijd prettig, niet waar?

Deel dit bericht:

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2013/10/met-de-herfstwind-mee-anne-moller/

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd.