«

»

okt 25

Lekker Vies – Ditte Merle

Lekker Vies Book Cover Lekker Vies

The House of Books

Lekker vies is een vrolijk boek over alles wat uit je lijf komt. Maak nepsnot, nepkots of een mooie nepdrol en hou iedereen voor de gek. Lekker vies gaat over oorsmeer, snot en spuug. Hoe vaak laat jij een boer… of een scheet? Ben jij een knetterfabriek? In ieder geval is iedereen een slijmbal, want overal zit slijm. In je neus, je keel, je maag, je darmen. Pies is gezond, zeggen sommigen en drinken elke dag een glaasje pies. Hmm … lekker of vies? Dit boek heeft ook een app voor Ipad en Iphone .

Share Button

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2013/10/lekker-vies-ditte-merle/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>