«

»

okt 27

Klein-Mannetje helpt een vriend – Max Velthuijs

Klein-Mannetje helpt een vriend Book Cover Klein-Mannetje helpt een vriend

De vier windstreken

Klein-mannetje vindt een fles met een briefje erin. Op het briefje staat HELP! Maar wie heeft er hulp nodig? Iedereen biedt uiteindelijk hulp en zo redden de dieren in het boek hun vriend.  De moraal: ook al is het moeilijk,  een vriend laat je niet in de steek. Zeer herkenbare personage komen voor in dit boek en het thema maakt het boek zeer geschikt voor de kinderboekenweek 2011.

Share Button

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2013/10/klein-mannetje-helpt-een-vriend-max-velthuijs/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>