«

»

okt 23

Kampioen op krukken – Vivian den Hollander en Dagmar Stam

Kampioen op krukken Book Cover Kampioen op krukken

Van Holkema & Warendorf

Het verhaal:
Het is sport- en speldag op de school van Lisa en Jimmy. Er zijn allerlei leuke activiteiten georganiseerd, zoals bliklopen en een kruiwagen- en verkleedrace. Maar als Lisa en Jimmy een wedstrijdje zaklopen doen, gaat het mis. Jimmy valt en heeft veel pijn aan zijn enkel. Gelukkig weet de moeder van Lisa hem op te vrolijken.

Juf Sanne zegt:
Wat een ontzettend leuk boek voor kleuters en helemaal in de sfeer van het thema van de kinderboekenweek. Het boek heeft vier hoofdstukken die samen één verhaal vertellen. Het verhaal is helemaal in de sfeer van kleuters en sport en spel. Het verhaal geeft je nog leuke spelsuggesties ook! Kampioen op krukken heeft leuke en herkenbare illustraties van Dagmar Stam en kost maar € 5,-! Zeker een aanrader!

Share Button

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2013/10/kampioen-op-krukken-vivian-den-hollander-en-dagmar-stam/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>