«

»

okt 26

Jouw kleur, mijn kleur – Mylo Freeman

Jouw kleur, mijn kleur Book Cover Jouw kleur, mijn kleur

Clavis

Vandaag is het Tasja’s eerste dag in haar nieuwe klasje. Tasja is nog wel wat verlegen, maar de juf ziet er gelukkig heel lief uit. Wanneer de les begint gaan alle kindjes in een halve kring zitten. Tasja kijkt aandachtig naar al die verschillende gezichtjes om haar heen. Geen enkel kindje lijkt op haar. Zoveel verschillende kleurtjes … De juf vraagt aan alle kindjes om iets over zichzelf te vertellen.

Zeer geschikte titel voor tijdens de kinderboekenweek. Prachtige kleuren, een lief boek.

Jouw kleur mijn kleur is te koop op de site van Clavis voor EUR 14,95

Share Button

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2013/10/jouw-kleur-mijn-kleur-mylo-freeman/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>