okt 23 2013

Het voorleesboek voor de allerliefste juf – Marianne Busser & Ron Schröder

Voorleesboek voor de allerliefste juf, het Book Cover Voorleesboek voor de allerliefste juf, het

Van Holkema & Warendorf

Het boek:

Een vrolijk voorleesboek voor alle juffen die graag voorlezen! En welke juf doet dat nu niet? Een verzameling versjes en verhaaltjes over bekende figuren, zoals bijvoorbeeld Jetje Kadetje, haas en egel, en het mannenkoor. Maar ook de drie jongetjes komen weer even langs. De broertjes houden op school een geweldige spreekbeurt over hun vader. Dat ze daarbij zelfs een onderbroek van hun papa laten zien, vindt juf absoluut het toppunt van geestig. En tot slot komt er in dit boek ook een gekke, maar lieve juf om de hoek kijken. Maar dat kan natuurlijk ook niet anders in een boek voor de allerliefste juf!

Juf Sanne zegt:

Een heerlijk voorleesboek waar elke juf graag naar zou grijpen en elk kind graag naar zou willen luisteren. Verhalen en versjes vol humor die elke kleuter bijzonder zal aanspreken. Met de herkenbare tekeningen van Dagmar Stam. Dit boek hoort gewoon op de plank te staan in een kleuterklas.

Deel dit bericht:

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2013/10/het-voorleesboek-voor-de-allerliefste-juf-marianne-busser-ron-schroder/

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd.