«

»

okt 26

Het Grote poepconcours – Guido van Genechten

Grote poepconcours, het Book Cover Grote poepconcours, het

Clavis

Hoera! Er is weer een boek over poep uit. Ik kon de mol al niet meer zien, als je begrijpt wat ik bedoel. Het is misschien niet een echt smakelijk onderwerp, maar één bladzijde voorlezen is meestal genoeg om kinderen dubbel te laten liggen van het lachen.

Koning Keutel is een beetje blijven hangen in zijn kak-poep-pies-periode en organiseert elk jaar het Grote Poepconcours. Alle dieren mogen hun kunstwerkjes laten zien en de deelnemers zijn erg, uh, ‘creatief’.

Ik geloof dat ik zelf ook een beetje ben blijven hangen in mijn kak-poep-pies periode want ik heb smakelijk gelachen om dit boek. Prachtige platen. Bij Guido zijn tekeningen lijkt zelfs een krokodil nog een schattig dier.

Voor iedereen die van lachen houdt!

Het grote poepconcours is te koop bij Bol.com voor EUR 15,95

Share Button

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2013/10/het-grote-poepconcours-guido-van-genechten/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>