okt 26 2013

Gewoon gek – Ingrid en Dieter Schubert

Gewoon gek Book Cover Gewoon gek

Lemniscaat

Al in mijn PABO tijd was ik dol op de boeken van Ingrid en Dieter Schubert. De humor in de boeken vind ik geweldig. In hun laatste boek Gewoon Gek zit ook weer een flinke portie humor. Het is vooral een boek waarin veel te zien valt. Op elke 2 pagina’s worden tegenstellingen getoond: lief – stout, verdrietig – blij, koud – warm en natuurlijk gewoon en gek.

Een heerlijk kijkboek die je zeker kunt gebruiken bij een lesje tegenstellingen. Prachtige herkenbare tekeningen die wel vrolijker ogen dan de boeken uit het verleden. Met meer kleur komt ook meer sfeer. Een aandoenlijk boek en elke keer zien we weer wat nieuws op de platen. Knap werk!

Deel dit bericht:

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2013/10/gewoon-gek-ingrid-en-dieter-schubert/

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd.