«

»

okt 28

Eén, vijf, veel – Kveta Pacovska

Eén, vijf, veel Book Cover Eén, vijf, veel

De vier windstreken

Een ander boek dat ik even onder jullie aandacht wil brengen, ook met het oog op de kinderboekenweek, is ‘Eén, vijf, veel van Kveta Pacovska. Een zeer artistiek boek waar je niet ophoudt met tellen. Het boek heeft mooie stevige pagina’s, met steeds weer een nieuwe verrassing. Achter flapjes of stippen die echt voelbaar zijn komen cijfers en hoeveelheden steeds aan bod. Elke keer als je het boek bekijkt, ontdek je weer nieuwe grappige elementen die constant met tellen te maken hebben. Het is een vrolijk boek met vrolijke kleuren en figuren.

één-vijf-veel is te koop bij bol.com

Share Button

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2013/10/een-vijf-veel-kveta-pacovska/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>