«

»

okt 25

De wolf en de zeven geitjes (e3) – Annemarie Bon en Sandra Klaassen

Wolf en de zeven geitjes, de Book Cover Wolf en de zeven geitjes, de

The House of Books

Hou jij ook zo van sprookjes? De wolf en de zeven geitjes ken je vast al. Maar het blijft spannend. Keer op keer. Je zult maar een geitje zijn. En dan komt de boze wolf die jou wil opeten. Wat fijn dat het kleinste geitje er is (AVI E3).

Share Button

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2013/10/de-wolf-en-de-zeven-geitjes-e3-annemarie-bon-en-sandra-klaassen/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>