«

»

okt 23

De vrolijke guitenstreken van stoute Hendrik – Francesca Simon

Vrolijke guitenstreken van stoute Hendrik, de Book Cover Vrolijke guitenstreken van stoute Hendrik, de

Deltas

Het boek:
In dit boek vind je tien leuke verhalen over stoute Hendrik. Hij neemt wraak op zijn perfecte broertje Peter, maakt samen met Margriet Mopperpot de smerigste brij ter wereld, ontdekt hoe hij een leeswedstrijd kan winnen zonder te lezen, maakt een verschrikkelijke stinkbom, gaat logeren bij nieuwe Nick, zet zijn eigen verjaardagsfeestje op stelten en haalt nog een heleboel andere kwajongensstreken uit. Uren leesplezier verzekerd!

Juf Sanne zegt:

Heerlijk, die stoute verhalen. Ik vind Stoute Hendrik de moderne Pietje Bel. De verhalen zijn echt stout, grappig en voorzien van eveneens grappige tekeningen. Een heerlijk voorleesboek en geschikt om zelf te lezen vanaf 8 jaar.
Een superdik boek ideaal voor op vakantie maar zeker ook geschikt om voor te lezen in de klas. De Engelsen smullen al jaren van Stoute Hendrik, en terecht is mijn mening.

Share Button

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2013/10/de-vrolijke-guitenstreken-van-stoute-hendrik-francesca-simon/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>