«

»

okt 27

De hond, de haan en de jakhals – Piet Grobler en Beverly Naidoo

Hond, de haan en de jakhals, de Book Cover Hond, de haan en de jakhals, de

Lemniscaat

Dit bijzondere boek staat vol met korte verhalen afkomstig uit Afrika. De moraal is soms hard en aan jonge kinderen lastig uit te leggen. Maar het kan ook zorgen voor hele interessante gesprekken tussen de kinderen. De tekeningen zorgen voor een prachtige sfeer. Echt een aanrader, ook geschikt voor de hogere groepen.

Share Button

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2013/10/de-hond-de-haan-en-de-jakhals-piet-grobler-en-beverly-naidoo/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>