okt 26 2013

Anna en haar groentetuintje – Kathleen Amant

Anna en haar groentetuintje Book Cover Anna en haar groentetuintje

Clavis

Anna is terug en dit keer staat ze klaar om zaadjes te planten. Het proces van zaden en oogsten wordt zeer duidelijk besproken. Kathleen Amant heeft altijd van die mooie heldere platen die peuters zo aanspreken. Ik vind dit boek vooral leuk omdat het jonge kinderen duidelijk maakt waar groenten vandaan komen en dat ze dit zelf ook zouden kunnen ondernemen. Sommige peuters denken echt dat wortels bij de supermarkt groeien! En de laatste zin in het boek is echt waar! Dat zegt mijn dochter tenminste: “groente die je zelf hebt gezaaid zijn het allerlekkerst”.

Deel dit bericht:

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2013/10/anna-en-haar-groentetuintje-kathleen-amant/

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd.