«

»

okt 26

Anna en haar groentetuintje – Kathleen Amant

Anna en haar groentetuintje Book Cover Anna en haar groentetuintje

Clavis

Anna is terug en dit keer staat ze klaar om zaadjes te planten. Het proces van zaden en oogsten wordt zeer duidelijk besproken. Kathleen Amant heeft altijd van die mooie heldere platen die peuters zo aanspreken. Ik vind dit boek vooral leuk omdat het jonge kinderen duidelijk maakt waar groenten vandaan komen en dat ze dit zelf ook zouden kunnen ondernemen. Sommige peuters denken echt dat wortels bij de supermarkt groeien! En de laatste zin in het boek is echt waar! Dat zegt mijn dochter tenminste: “groente die je zelf hebt gezaaid zijn het allerlekkerst”.

Te koop bij Bol.com voor EUR 12,95

Share Button

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2013/10/anna-en-haar-groentetuintje-kathleen-amant/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>