«

»

okt 25

Aladdin en de wonderlamp (e4) – Annemarie Bon en Sandra Klaassen

Aladdin en de wonderlamp Book Cover Aladdin en de wonderlamp

The House of Books

Hou jij ook zo van sprookjes? Dit beroemde sprookje komt uit het verre oosten. Het zit vol magie en is zó mooi. Aladdin is de zoon van een arme kleermaker. Hij is lui en haalt liever kattenkwaad uit. Op een dag komt er een rijke Moor op hem af. Aladdin weet niet dat hij een gevaarlijke tovenaar is. Hij heeft Aladdin nodig om een wonderlamp te roven. Als je die opwrijft, komt er een geest die alles kan. De Moor is sluw, maar hij weet niet hoe slim Aladdin is! (AVI E4)

Share Button

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2013/10/aladdin-en-de-wonderlamp-e4-annemarie-bon-en-sandra-klaassen/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>