«

»

sep 24

Nieuwe digibord klankles

Juf Marije en ik zijn al een tijdje bezig met digibordlessen die zich richten op klanken. We hebben al veel klanklessen klaar en vandaag komt daar weer een nieuwe bij. Het is herfst dus tijd om te oogsten: de a van appel is toegevoegd aan onze mooie collectie. En wij zijn niet de enigen die de digibordklanklessen waardevol vinden. In het september nummer van JSW noemt docent ICT aan de PABO in Utrecht Gerard Dümmer onze lessen als volgt:

De powerpoints zijn direct te downloaden en openen vanzelf in presentatiemodus. Een aantal lessen worden aangeboden op verschillende niveau’s; de klanken staan dan niet alleen vooraan maar ook achteraan en in het midden. De lessen zijn mooi vormgegeven en rustig opgebouwd. Inmiddels zijn er lessen vanaf de ‘aa’ tot en met de ‘z van zon’.

avanappel01

Share Button

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2013/09/nieuwe-digibord-klankles/

1 reactie

  1. Denise

    Wat een prachtige lessen. Zou zeker een mooie aanvulling zijn voor in de klas. Wat ik nog wel mis, is dat de kinderen op het plaatje kunnen klikken en dan eerst het woord horen, zodat ze horen waar ze uit kunnen kiezen. Een ark zal bijvoorbeeld niet voor alle kinderen bekend zijn.

    Nogmaals echt heel mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>