«

»

sep 18

Nieuw: begrippenposters en spelsuggesties

Er staan nu begrippenposters met veel spelsuggesties op de site, met dank aan Meester Tim, dé poster expert. Op zijn site heeft hij al diverse prachtige posters voor het onderwijs gemaakt. Ook krijgt hij via Twitter regelmatig het verzoek om een poster te maken. Samen hebben wij de handen ineen geslagen om deze begrippenposters te realiseren. Je kunt ze vinden op de starterset begrippen pagina. posterscreenshot02

Share Button

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2013/09/nieuw-begrippenposters-en-spelsuggesties/

1 reactie

  1. linda

    Geweldig, bedankt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>