«

»

mei 10

Lesideeën met cijfermatten

Foam cijfermatten, verkrijgbaar bij de speelgoedwinkel, zijn voor mij een bron van inspiratie. Ik verzon er diverse lesideeën mee voor tijdens de kring, speelzaal of voor het buitenspelen.  Ik ben er nog niet klaar mee, er volgen nog meer ideeën. Maar hiermee kun je in ieder geval alvast aan de slag! Diverse downloads staan klaar om mee aan de slag te gaan of op te hangen in de klas.cijfermatten01a

Share Button

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2013/05/lesideeen-met-cijfermatten/

1 ping

  1. Een kijkje in de klas bij: Henrike - Lespakket - thema's, lesideeën en informatie - onderwijs aan kleuters

    […] cijferspelletjes. Je kunt er bijvoorbeeld een dobbelsteen of hinkelmat van maken. (Tip van Bianca: Juf Sanne bedacht meerdere lesideeën met zo’n […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>