apr 03 2013

Lemniscaat is jarig en trakteert!

Uitgeverij Lemniscaat bestaat 50 jaar en trakteert! Het hele jaar door zijn er bijzondere acties, waaronder deze hele speciale actie op jufsanne.com. Je kunt een Lemniscaat boekenpakket ter waarde van €250,-  winnen. Je mag dit pakket geheel zelf samenstellen! Wat een prijs! Wie zou dat nou niet willen winnen!

lemniscaatboekenklein01

Hoe kun je winnen?

Uitgeverij Lemniscaat heeft Juf Sanne gevraagd om deze prijs uit te reiken aan een school. Kan jouw schoolbibliotheek wel een boost gebruiken? Doe dan mee met deze fantastische prijsvraag! Leerkrachten, kinderen, ouders of grootouders, het maakt niet uit. Iedereen mag meedoen om de prijs voor zijn of haar school in de wacht te slepen. Wat moet je doen om kans te maken op deze prijs? Ga naar de Facebookpagina van juf Sanne en vind ons leuk. Reageer vervolgens op het bericht en beantwoord deze vraag:

Wat is jouw favoriete Lemniscaat boek? 

De winnaar is bekend! Gefeliciteerd Saskia Kaspersen! Jij mag voor jouw school Lemniscaat boeken uitkiezen met een waarde van €250,-. Ontzettend veel plezier met uitkiezen van de boeken en we horen graag welke keuzes je hebt gemaakt!

Als je even je geheugen wilt opfrissen, kijk dan op de site van Lemniscaat om jouw voorkeur uit te kiezen. Je kunt tot en met 30 april meedoen. Daarna wordt de gelukkige school bekend gemaakt.
Als je ons al leuk vindt op Facebook, like dan het bericht en beantwoord de vraag. Veel succes!

Deel dit bericht:

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2013/04/lemniscaat-is-jarig-en-trakteert/

15 reacties

Naar het reactie formulier

 1. De boeken van de boze heks> leuke en grappige verhalen waar meestal een boodschap in zit verwerkt maar wel op een leuk speelse manier 🙂

 2. Ik vind het boek Schatje en Scheetje een topboek. Super grappig geschreven met top tekeningen, waar zowel groot als klein plezier aan kunnen beleven. Thuis bij mijn eigen kinderen en op school in mijn klas een groot succes!

 3. Ik ben een groot fan van de boeken Jan Jan Terlouw, ik heb ze allemaal. Dus al zijn boeken zijn mijn Lemniscaat favorieten! Wat een leuke actie, ik ga hem meteen doorsturen naar de andere biebmoeders!

 4. Wonderkinderen!

 5. Raad eens hoeveel ik van je hou. Dat is mijn lievelingsboek

 6. Raad eens hoeveel ik van je hou.
  Omdat ik elke dag geniet van mijn peuters en mijn werk als peuterspeelzaalleidster!

 7. Het boek NEDERLAND vind ik echt heeel erg mooi. Er staat geen tekst in maar het is gewoon een geweldig boek waarin je moet blijven kijken. Elke keer als je hem open doet duurt het uren voor hij weer dicht kan. Er staat ook zoveel op!

 8. Het allerleukste boek vind ik toch nog steeds Meester Jaap. Zo herkenbaar en goed inzetbaar om thema’s te bespreken.

 9. Wat een moeilijke vraag! Want hoe kun je nu liezen uit al die prachtige boeken.
  Toch kwam 1 boek meteen in mijn gedachten…Monkie.
  In mijn begintijd als juf heb ik dit boek vaak gebruikt en nog steeds komt het regelmatig tevoorschijn. Heerlijk hoe je met de kinderen zelf dit mooie, herkenbare verhaal tot leven kunt brengen.

 10. Wat een moeilijke vraag! Want hoe kun je nu kiezen uit al die prachtige boeken.
  Toch kwam 1 boek meteen in mijn gedachten…Monkie.
  In mijn begintijd als juf heb ik dit boek vaak gebruikt en nog steeds komt het regelmatig tevoorschijn. Heerlijk hoe je met de kinderen zelf dit mooie, herkenbare verhaal tot leven kunt brengen.

 11. Raad eens hoeveel ik van je houd is mijn persoonlijke favoriet, de gruffalo vinden mijn kinderen geweldig!
  En we hebben via de bieb de meest mooie prentenboeken van Lemniscaat gelezen waarvan we de titels niet meer weten.

 12. Hoi,

  Wat een moeilijke keuze!
  Maar ik vind zelf vrolijk erg mooi. De manier waarop het boek is gemaakt en en wat het overbrengt over de emoties! Super.. Maar ik heb vele andere boeken ook in mijn persoonlijke collectie staan om op school voor te kunnen lezen!!

 13. Het boek de Gele Ballon is geweldig…dit boek is al heel wat jaartjes oud en toch nog zo actueel!!

 14. Het boek de Gele Ballon is geweldig…dit boek is al heel wat jaartjes oud en toch nog zo actueel!!

 15. De sprookjes van Grimm is een boek dat echt in elke boekenkast thuishoort! Deze complete verzameling van bekende sprookjes moeten de kinderen gewoon gehoord hebben. Het boek is prachtig vormgegeven en heeft mooie illustraties.Echt een genot voor een juf of meester om dit voor te mogen lezen aan de kinderen!!

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd.