«

»

jan 03

Digibordles voor het thema winter

Gelukkig nieuwjaar allemaal! Het is nu nog even vakantie, maar volgende week gaan we weer lekker aan de slag. Hét thema voor deze periode is natuurlijk winter. Voor het winter thema heb ik samen met juf Marije weer een leuke digibordles gemaakt. Neem een kijkje op de speciale pagina voor deze digibord-winterpagina, je kunt er ook een aantal nieuwe spellen voor dit thema vinden. Natuurlijk staan er ook allerlei knutselideeën, kringactiviteiten en andere downloads op de winterpagina’s. Veel succes en plezier!

Share Button

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2013/01/digibordles-voor-het-thema-winter/

1 reactie

  1. Maike

    Mijn klas en ik vinden jullie digibordlessen geweldig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>