«

»

dec 02

Kerstmis 2012

Heerlijk! Sinterklaas is leuk en gezellig, maar de kerst is sfeervol en warm. Absoluut mijn favoriete tijd van het jaar. De klas is heerlijk kitsch versierd en we knutselen wat af. De kerstpagina’s zijn flink gevuld. Neem een kijkje en veel plezier in deze gezellige tijd.

Share Button

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2012/12/kerstmis-2012/

1 reactie

  1. JeMoeder

    Heerlijk! Sinterklaas is leuk en gezellig, maar de kerst is sfeervol en warm? ik sterf aders van de kou

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>