«

»

dec 06

Digibordles voor Kerstmis

Voor het Kerstmis thema staat een nieuwe, uitgebreide digibordles klaar. Deze les is gemaakt in samenwerking met juf Marije, we hebben onze krachten gebundeld en er is een fantastische les uit gekomen! Naast de digibordles kun je veel verwerkingsmogelijkheden voor de kring, werkles of het knutselen vinden op deze pagina.

 

Woensdag 12 december update:

In samenwerking met Marije Andringa van jufmarije.nl is er een nieuwe digibordles ontstaan. Vergelijken van twee kerstbomen waarbij de begrippen meer, minder, meest en minst worden geoefend. De les loopt langzaam maar zeker op in moeilijkheidsgraad. Ik ben erg verheugd met deze mooie lessen op de site. We horen graag jouw reactie.

Share Button

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2012/12/digibordles-voor-kerstmis/

3 reacties

  1. greta

    wat een leuke interactieve manier om te oefenen met tellen tot 10 voor onze 3+ peuters en gelijkertijd oefenen met oog-hand coordinatie. ze hebben er plezier in. bedankt

  2. lisa

    hai allemaal hoe kom je bij om die engeltjes te maken

  3. a.nonim

    ik bijn lief en ik bijn een fan van jullie school en zeker julie klas!!!!!!!!!!!!!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>