dec 06 2012

Digibordles voor Kerstmis

Voor het Kerstmis thema staat een nieuwe, uitgebreide digibordles klaar. Deze les is gemaakt in samenwerking met juf Marije, we hebben onze krachten gebundeld en er is een fantastische les uit gekomen! Naast de digibordles kun je veel verwerkingsmogelijkheden voor de kring, werkles of het knutselen vinden op deze pagina.

 

Woensdag 12 december update:

In samenwerking met Marije Andringa van jufmarije.nl is er een nieuwe digibordles ontstaan. Vergelijken van twee kerstbomen waarbij de begrippen meer, minder, meest en minst worden geoefend. De les loopt langzaam maar zeker op in moeilijkheidsgraad. Ik ben erg verheugd met deze mooie lessen op de site. We horen graag jouw reactie.

Deel dit bericht:

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2012/12/digibordles-voor-kerstmis/

3 reacties

  1. wat een leuke interactieve manier om te oefenen met tellen tot 10 voor onze 3+ peuters en gelijkertijd oefenen met oog-hand coordinatie. ze hebben er plezier in. bedankt

  2. hai allemaal hoe kom je bij om die engeltjes te maken

  3. ik bijn lief en ik bijn een fan van jullie school en zeker julie klas!!!!!!!!!!!!!!!!!

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd.