«

»

sep 30

Nieuw op de site: kleurplaten

Je had het misschien al gezien, maar er is een leuk nieuw onderdeel op de site: Kleurplaten op thema. Deze kun je de kinderen online laten inkleuren, of je kunt ze uitprinten en met potlood laten inkleuren. Er zijn 11 verschillende categorieën waaronder alle seizoenen, feestdagen, beroepen en dieren. Dit deel van de site wordt ingericht voor de kinderen en er komt nog meer! Ik ben benieuwd naar jullie mening over dit nieuwe onderdeel op de site. Ik hoor het graag!

Share Button

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2012/09/nieuw-op-de-site-kleurplaten/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>