«

»

apr 22

Nieuw thema: voetbal

Het Europees kampioenschap voetbal van 2012 zal plaatsvinden van 8 juni tot en met 1 juli 2012 in Oekraïne en Polen. Natuurlijk zullen de straat en het klaslokaal weer helemaal oranje kleuren! Om alvast in de stemming te komen heb ik wat ideeën voor het thema voetbal klaargezet: knutsels, kringideeën, muurkaarten en andere downloads. De komende periode zal ik meer materiaal plaatsen voor het thema voetbal, dus houd de site in de gaten!

 

Share Button

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2012/04/nieuw-thema-voetbal/

1 reactie

  1. yoweeria

    hoi mijn naam is yoweeria ik woon in vreesinveenstraat 13 dag allmaw ik wil winen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>