«

»

apr 15

Nieuw thema: insecten

Er staat een volledig nieuw thema op de site: thema insecten / kriebelbeestjes! Zoals altijd staan er veel werkbladen, woordkaarten en activiteitenplaten op de download pagina van dit thema, en kun je knutselideeën voor het platte vlak en ruimtelijk vinden. Daarnaast natuurlijk een aantal kringsuggesties voor het thema insecten. Veel plezier!

 

Share Button

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2012/04/nieuw-thema-insecten/

1 reactie

  1. chelsea

    Ik vindt het heel fantastische uitvindingen ook die insecten eigenlijk
    ALLES ECHT WAAR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>