mrt 06 2012

Lente, pasen en meer …

De meteorologische lente is begonnen, dus tijd om in je klas aan het thema lente te beginnen. Je kunt allerlei knutsels, werkbladen en activiteiten vinden op de lente pagina’s. Pasen valt trouwens vroeg dit jaar, natuurlijk kun je hier ook voor dit thema van alles vinden.

Daarnaast heb ik een oud thema nieuw leven ingeblazen: thema circus. Je kunt op de circus pagina’s nieuwe ideeën en werkbladen voor dit thema vinden. Ook, op verzoek, heb ik ‘cijfermuur’-kaarten toegevoegd aan de starterset.Deel dit bericht:

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2012/03/lente-pasen-en-meer/

1 reactie

  1. Ik vind dit een geweldige site!

    Met vriendelijke groeten,

    Meester Tom

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd.