«

»

mrt 06

Lente, pasen en meer …

De meteorologische lente is begonnen, dus tijd om in je klas aan het thema lente te beginnen. Je kunt allerlei knutsels, werkbladen en activiteiten vinden op de lente pagina’s. Pasen valt trouwens vroeg dit jaar, natuurlijk kun je hier ook voor dit thema van alles vinden.

Daarnaast heb ik een oud thema nieuw leven ingeblazen: thema circus. Je kunt op de circus pagina’s nieuwe ideeën en werkbladen voor dit thema vinden. Ook, op verzoek, heb ik ‘cijfermuur’-kaarten toegevoegd aan de starterset.Share Button

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.jufsanne.com/2012/03/lente-pasen-en-meer/

1 reactie

  1. Meester Tom

    Ik vind dit een geweldige site!

    Met vriendelijke groeten,

    Meester Tom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>